Nieuwe site, nieuw begin

Ik ben (eindelijk) overgestapt naar een andere webhoster. Ik was al langer niet meer zo tevreden over Webreus en zocht een ander niet al te duur alternatief. Dat heb ik nu gevonden in Cloud86.

De overstap ging voorspoedig. Wat ik alleen niet had verwacht was dat de verhuizing van het domein direct na bestellen al plaatsvond. Er was dus geen tijd om eerst rustig de website opnieuw op te bouwen op de nieuwe locatie. Gelukkig had ik wel van alles al een backup gemaakt op mijn computer.

De oude website draaide op een heel oude versie van PHP. Die kreeg ik niet meer aan de praat bij de nieuwe provider. Vandaar dat ik de website nu opnieuw opbouw in WordPress. Dat kost echter wel tijd, vandaar dat de site even vrij leeg blijft. Ik moet ook nog even nadenken over wat ik met de site van plan ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.